U Srbiji na snazi policijski čas do ponedeljka ujutru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2020, 08:51

U Srbiji na snazi policijski čas do ponedeljka ujutru

U Srbiji je na snazi policijski čas, u okviru mera uvedenih u borbi protiv širenja koronavirusa.

Policijski čas počeo je juče u 17 sati i trajaće do ponedeljka u 5 sati ujutru.

Kretanje tokom policijskog časa dozvoljeno je samo onima koji imaju dozvolu za to, a građani koji tokom policijskog časa imaju zdravstvene probleme, ne samo vezane za Covid-19, mogu da posete lekare.

Takođe stomatolozi koji su se prijavili Stomatološkoj komori Srbije da pružaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << hitne intervencije tokom policijskog časa nije potrebna posebna dozvola.

Vlasnici kućnih ljubimaca mogu da prošetaju svoje ljubimce tokom trajanja policijskog časa od 23 časa do 1 ujutro, i od 08 do 10 sati ujutro, u trajanju od 20 minuta i ne dalje od 200 metara od mesta prebivališta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.