U Kikindi u ponudi na zakup 3.170 hektara poljoprivrednog zemljište

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021, 10:59

U Kikindi u ponudi na zakup 3.170 hektara poljoprivrednog zemljište

U Kikindi je objavljen oglas za drugi krug javnog nadmetanja za davanje u zakup 3.169,9688 hektara poljoprivrednog zemljišta na području tog grada koje je u državnoj svojini.

Period zakupa je 15 godina za sve jedinice javnih nadmetanja, osim za nametanja pod brojem 85,169, 315, 331, 334, 337, 341 i 365, koja su oglašena na period od jedne godine, objavila je Uprava za poljoprivredno zemljište.

Za sve zainteresovane, jedini uslov koji je potrebno da ispune, jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu najmanje tri godine.

Javno nadmetanje se odvija elektronski, preko aplikacije Digitalno javno nadmetanje.

Rok za prijavu je 7. maj do 14 sati, a otvaranje ponuda i rang lista najpovoljnijih ponuđača biće objavljena 21. maja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.