U Južnobačkom okrugu 14 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba teže povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 11:32

U Južnobačkom okrugu 14 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba teže povređena

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže, a četiri lakše povređene.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže, a dve lakše povređene.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 21. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 404 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 12 vozača i 7 vozila, a zadržano je devet vozača, njih 4 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, 2 vozača zadržana su zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, a njih trojica zbog upravljanja vozilom pod zabranom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.