Tribina o bezbednosti saobraćaja - Kako sačuvati živote

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2021, 19:25

Tribina o bezbednosti saobraćaja - Kako sačuvati živote

Javna tribina o bezbednosti u saobraćaju koja je namenjena učenicima srednjih škola u Novom Sadu održana je u gimnaziji "Laza Kostić". Tom prilikom poslata je jasna poruka da smo svi podjednako dužni da se odgovorno ponašamo u saobraćaju.

Tek kada osetiš na svojoj koži shvatiš da je jedna sekunda nepažnje u saobraćaju dovoljna da ti preokrene ceo život, kaže novinarka i predsednica udruženja „ Budimo bezbedni“ Dea Đurđević.

Cilj tribine je ukazivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na značaju odgovornog ponašanja svih učesnika u saobraćaju i na poštovanje sabraćajnih propisa.

Zahvaljujući izmenama Zakona i pojačanoj kontroli saobraćajne policije poslednjih godina znatno se smanjio broj ljudi koјi su nastradali u saobraćaju, kažu učesnici tribine i poručuju da nijedan Zakon ne može da utiče na ljude ukoliko oni sami u ne poštuju propise.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.