Tri muškarca jutros ranjena u pucnjavi kod Beogradskog sajma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri muškarca jutros ranjena u pucnjavi kod Beogradskog sajma

U pucnjavi koja se jutros oko 05.15 sati dogodila kod ugostiteljskog objekta u blizini Beogradskog sajma, jedno neindentifikovano lice ispalilo je više projektila u pravcu tri osobe koje su zbog povreda prevezene u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Trojica muškaraca su teže ranjeni u blizini splavova, objavila je TV Pink, i navela da se radi o M. M. (32) Z. Lj. (38) i N. I. (27).

Policija je obavila uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja, potvrđeno je u MUP-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri muškarca jutros ranjena u pucnjavi kod Beogradskog sajma

Izvor: B92, 08.Jun.2019

Beograd -- Trojica muškaraca su teže ranjeni u blizini splavova u okolini Beogradskog sajma, objavila je TV Pink, i navela da se radi o M. M. (32) Z. Lj. (38) i N. I. (27)..U pucnjavi koja se jutros oko 05.15 sati dogodila kod ugostiteljskog objekta u blizini Beogradskog sajma, jedno neindentifikovano...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.