Trajno rešavanje stambenog pitanja za 18 porodica u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 04:23

Trajno rešavanje stambenog pitanja za 18 porodica u Inđiji

U opštini Inđija 18 porodica kroz ugovor o dodeli građevinskom materijala trajno će rešiti problem stambenog pitanja, naročito oni koji trenutno stanuju u nedovršenim objektima. Građevinski materijal pretežno će biti iskorišćen za završetak krovne konstrukcije, završetak sanitarnih radova ali i postavku stolarije na stambenim objektima.

Javna nabavka je završena i očekuje se da isporuka građevinskog materijala vrlo brzo bude dopremljena do porodica koje su potpisale >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ugovore.

Vrednost ukupnog projekta je oko 5,5 miliona dinara, a Opština Inđija u projektu učestvuje zajedno sa komeserijatom za izbeglice republike Srbije.

U narednom periodu odnosno za oko 20 dana očekuje se potpisivanje još jednog ugovora sa izbeglim i raseljenim licima, a radi se o otkupu kuća na selu. Na taj način stambeno će biti zbrinute porodice koje nemaju adekvatan objekat za stanovanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.