Tinejdžera u Subotici štapovima pretukla i teško povredila sedmorica mladića, jedan napadač uhapšen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžera u Subotici štapovima pretukla i teško povredila sedmorica mladića, jedan napadač uhapšen

Sedamnaestogodišnji A.S. prebijen je juče posle podne, nedaleko od centra Subotice, dok je čekao autobus, potvrdila je njegova majka za RTS.

Prema prvim informacijama, grupa od šest-sedam momaka napala je vršnjaka u parku ispred Katedrale i pretukla ga drvenim palicama.

Sedamnaestogodišnjak ima slomljenu klučnu kost i povrede glave koje su sanirane u subotičkoj bolnici.

Majka napadnutog tinejdžera M.S. navodi da tinejdžer ne poznaje napadače, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su ranije imali sukobe, pa joj je nejasno zbog čega su napali njenog sina.

"Oko 18.20 sati je hteo da sedne na klupu u blizini autobuskog stajališta, ali se predomislio i krenuo prema stanici. Mladići, njih sedmoro, su mu tada doviknuli da stane, ali je nastavio da hoda, a oni su pojurili za njim i počeli da ga udaraju, besomučno su ga tukli nekakvim štapovima i on je jedva uspeo da im umakne", ispričala je M.S. za "Blic".

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su A.K.(2001), dok će po nalogu nadležnog tužilaštva biti podnete krivične prijave protiv pet maloletnika zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni su osumnjičeni da su sinoć u centru Subotice napali sedamnaestogodišnjaka i palicama mu naneli lake telesne povrede.

Osumnjičenom A.K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Subotica: Tinejdžera pretukli vršnjaci dok je čekao autobus

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2019

Sedamnaestogodišnji A. S. prebijen je juče posle podne nedaleko od centra Subotice dok je čekao autobus, potvrdila je njegova majka za RTS...Prema prvim informacijama, grupa od šest-sedam mladića napala je vršnjaka u parku ispred Katedrale i pretukla ga drvenim palicama...Sedamnaestogodišnjak...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.