Težak lančani sudar kod Kikinde - poginuo sveštenik, kamion oštetio više automobila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak lančani sudar kod Kikinde - poginuo sveštenik, kamion oštetio više automobila

Na putu Padej – Ostojićevo u jutarnjim satima dogodila se saobraćajna nezgoda zbog koje su pripadnici Policije zaustavljali vozila kako bi se izvršio uviđaj, ali je usled guste magle kamion sa prikolicom u tom momentu naleteo na kolonu zaustavljenih vozila, odbacio ih dvadesetak metara, a tom prilikom iz još uvek nepoznatih okolnosti nastradao sveštenik iz Padeja.

"Samo sam video da smo se prevrnuli i da se neko nalazi ispod našeg automobila. To je bio padejski sveštenik. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ne znam kako se on tu stvorio. Velikom silinom smo udareni, odbačeni smo sigurno dvadesetak metara i prevrnuli se na levu stranu. Hteli smo da izađemo, ali nismo uspeli, pa smo nekako iz gepeka uspeli da pronađemo izlaz iz automobila", kazao je Laslo Šipoš iz Padeja.

Pripadnici policije odmah su alarmirali Hitnu pomoć, koji su se na mesto nesreće pojavili veoma brzo, ali padejskom svešteniku, starom 60 godina, nije bilo spasa.

U automobilu našeg sagovornika nalazio se još jedan čovek, koji je prilikom udesa zadobio teške povrede vrata i kičme.

U udesu zbog kojeg je kolona bila zaustavljena na putu takođe nije bilo teško povređenih osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.