Na Batrovcima teretna vozila čekaju 12 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima teretna vozila čekaju 12 sati

Lepo vreme i umeren intezitet saobraćaja van gradskih sredina uslovljava nesmetano odvijanje saobraćaja, sem na onim, na kojim je zbog radova saobraćaj usporen i odvija se prema uputstvima privremene saobraćajne signalizacije, saopštio je AMSS.

Prema informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok se na putničkim terminalima, prema izveštaju Uprave granične policije, čeka najduže 30 minuta.

Na teretnim terminalima čeka se znatno duže, oko šest sati na Horgošu, pet na Kelebiji, osam na prelazu Bačka Palanka i čak 12 na Batrovcima.

Na prelazu Špiljani teretna vozila čekaju oko 40 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.