Tajni Deda Mraz platio ljudima dugove na crtu od 30.000 dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tajni Deda Mraz" platio ljudima dugove "na crtu" od 30.000 dolara

"Tajanstveni Deda Mraz" ulepšao je praznike stotinama kupaca u američkom gradiću Kenet Skver u blizini Filadelfije, pošto je platio njihove račune upisane "na crtu" u ukupnom iznosu od skoro 30.000 dolara.

AP prenosi izjavu meštanina Endija Ramforda listu "Dejli lokal", da je bio šokiran kada je došao da isplati dug od 150 dolara u lokalnom supermarketu "Volmart", kada mu je kasirka rekla da je neko ispisao ček na 29.000 dolara, isplativši dugovanja svih kupaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Zbog tako nečega poželiš da i ti činiš dobro drugima", naveo je Ramford.

Neimenovani službenik "Volmarta" kazao je tom listu da je osoba koja je platila račune tražila da joj se identitet ne otkriva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.