Sve boje jeseni - Deveti po redu NS Market

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sve boje jeseni" - Deveti po redu NS Market

Novi, deveti po redu NS Market biće organizovan u subotu, 19. oktobra u prostoru Kulturne stanice „Eđšeg“ (Antona Čehova 4), u jesenjem terminu, od 11 do 19 časova. Slogan oktobarskog druženja je „Sve boje jeseni“.

Organizatori pozivaju sve stare i nove izlagače da se pridruže na ovom uzbudljivom druženju, te da Novosađankama i Novosađanima, ljubiteljima originalnih, umetničkih, zanatskih i hand made sadržaja ponude sve ono što nam jesen omogućava – bogatstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ukusa, boja, ideja i sve to začinjeno kreativnošću i ljubavlju.

NS Market izlagačima nudi atraktivan prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju proizvoda i usluga na društvenim mrežama.

I na devetom druženju koristiće se Centralna dvorana i dvorište „Eđšega“. I ovog puta biće zabavnih i muzičkih sadržaja koji će se odvijati u dvorištu.

Svi koji su zainteresovani da novosadskoj publici predstave svoj rad i proizvode na NS Marketu, treba da popune prijavni formular koji se nalazi na sajtu www.nsmarket.rs, a potom ga pošalju na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs.

Rane prijave poslate do 4. oktobra omogućiće izlagačima pogodnosti pri zakupu izlagačkog prostora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.