Sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo

U Srbiji će i danas biti sunčano i toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom do 29 stepeni, a prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda, od utorka se očekuje zahlađenje s prolaznom kratkotrajnom kišom.

Jutro će biti sveže, ponegde sa kratkotrajnom maglom. U toku dana biće sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u Pomoravlju kratkotrajno jak, jugoistočni.

Najniža temperatura od dva do deset stepeni Celzijusa, u Beogradu i na jugu Banata do 15, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a najviša od 24 do 29 stepeni.

I u Novom Sadu sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura oko 15 stepeni, a najviša oko 28 stepeni Celzijusa.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do ponedeljka će biti pretežno sunčano i toplo.

Od utorka očekuje se zahlađenje s prolaznom kratkotrajnom kišom.

Više o vremenu možete da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I danas sunčano i toplo, temperatura do 29 stepeni

Izvor: Blic, 24.Okt.2019

U Srbiji će i danas biti sunčano i toplo, s najvišom dnevnom temperaturom do 29 stepeni, a prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda, od utorka se očekuje zahlađenje s prolaznom kratkotrajnom kišom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.