Sunčana jesen života - manifestacija za najstarije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sunčana jesen života" - manifestacija za najstarije

Kroz Manifestaciju "Sunčana jesen života" svima u trećem dobu oktobar će biti pun kulturnih aktivnosti, izleta i druženja. Penzionerima u domovima, život će biti sadržajan i lep.

Otvaranjem manifestacije "Sunčana jesen života" koja će trajati tokom celom oktobra u Novom Sadu, obeležen je 1. oktobar, Međunarodni dan starijih osoba.

Zvucima domaće evergrin muzike, recitovanjem, plesom, smehom i punom salom penzioneri u Novom Sadu obeležili su Međunarodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dan starijih osoba. Tako čine svake godine, a slavlja organizuju često, jer kako kažu, mladost traje dok se neguje mladalački duh.

Klubovi za starije, dnevni boravak za starije, pomoć u kući, kućna nega, odlazak u banje, izleti, povlašćene karte u autobusu samo su deo programa i usluga koje Grad Novi Sad finansijski podržava.

Oktobar će biti mesec u kom će stariji građani imati mnogo prilika za uživanje, iako je skretanje pažnje na ovu grupu građana važno kada se proslavlja međunarodni dan, za učinkovitost je bitno da to činimo svi kao društvo, prikladno, uvek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Kuli obeležen Međunarodni dan starijih osoba

Izvor: 025info.rs, 02.Okt.2018, 12:37

U okvirima označavanja oktobra kao meseca posvećenog našoj najstarijoj populaciji u Domu za stare i penzionere Kula priređena je manifestacija ''Sunčana jesen života''. - Pored pomenute manifestacije, na kojoj je bio upriličen prigodan program tokom kojeg su deca pevala i čitala pesme, tokom...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.