Strelci kup takmičenjem u Novom Sadu nastavili sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2020, 21:48

Strelci kup takmičenjem u Novom Sadu nastavili sezonu

Iako do kraja godine neće imati priliku da se nadmeću na međunarodnoj sceni, naši najbolji strelci na kup takmičenju u Novom Sadu, proverili su formu nakon tromesečne pauze prouzrokovane koronavirusom.

Očekivano, rezultati nisu bili na vrhunskom nivou, ali su finala u trostavu malokalibarskom puškom bila veoma zanimljiva.

U duelu naše dve olimpijke, Sanja Vukašinović je bila preciznija od Andree Arsović, dok je u muškoj konkurenciji pobedio Milenko Sebić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Do kraja godine neće biti velikih međunarodnih takmičenja, pa će naši strelci ovog leta imati priliku da se nadmeću na Prvenstvu Srbije i Velikoj nagradi Novog Sada.

Naši najbolji strelci su do trenutka prekida sezone osvojili 6 olimpijskih kvota za Tokio, a naredne godine imaće još dve šanse.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.