Stonoteniserke Novog Sada povele, pa stale - Kartahena nadomak finala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022, 22:53

Stonoteniserke Novog Sada povele, pa stale - Kartahena nadomak finala

Novi Sad je doživeo poraz u prvom meču polufinala Kupa Evrope od španske Kartahene sa 3:1. Aneta Maksuti slomila je otpor jedne od ukupno dve Azijatkinje, ali je to bilo sve što su srpske šampionke uspele da izvuku iz polufinalnog susreta u Spensu.

Nije sve gotovo, ali će Novosađankama biti potrebna vanserijska igra u revanšu 24. februara u Španiji kako bi ostvarile plasman u finale Kupa Evrope.

Pred velikim brojem gledalaca u Novom Sadu, prve su snage odmerile >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Aneta Maksuti i Maria Ksiao. Bilo je to fantastično izdanje Maksuti koja je u tri seta dobila reprezentativku Španije i na najbolji mogući način otvorila polufinale.

Međutim, evropska šampionka iz 2013, Li Fen, u sledećem susretu sa 3:0 nadvisila je Tijanu Jokić i donela izjednačenje Kartaheni.

Reka Bezeg u trećem okršaju nije imala pravo rešenje za defanzivu Silvije Erdelji De Souze, te je i ona pretrpela poraz u tri seta, što je gostujućoj ekipi donelo, ispostaviće se, nedostižnih 2:1.

Tačku na prvo polufinale stavila je Li Fen koja je savladala Maksuti sa 3:0, ali je u prva dva perioda igre srpska igračica imala šanse da povede u setovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.