Stonoteniserima Srbije sedam odličja u Kanjiži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonoteniserima Srbije sedam odličja u Kanjiži

Na 2. Međunarodnog stonoteniskog turnira osoba sa invaliditetom "Kanjiža Open", osvojivši sedam odličja, dve zlatne, dve srebrne i tri bronzane medalje i naši reprezentativci postigli odlične rezultate u konkurenciji takmičara iz 12 zemalja.

U pojedinačnoj konkurenciji u kategori „K-3" Mladen Ćirić bio je treći u koojoj se za odličja borilo petanast takmičara. I u ženskoj konkurenciji naše reprezentativke, bronzane u ekipnoj konkurenciji sa proteklog prestižnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Svetskog kupa u italijanskom Linjanu Sanja Mijatović i Ana Prvulović u kategoriji „K:1-5" oktile su se u Kanjiži u pojedinčnoj konkurenciji odličjima. Sanja Mijatović je osvojila zlatnu, a Ana Prvulović srebnu medalju.

I naši mladi takmičari u konkurenciji stojećih stonotenisera sa invaliditetom ostvarili su takođe u pojedinačnoj kokurenciji sjajan uspeh. Mihailo Radovanović Aleksej Radukić su u kategoriji K: „6 – 8" osvojili su bronzana odličja.

Da sledi svetla budućnost naše reprezentacije i za „stojeće" sponotenisere sa invaliditetom potvrdili su mladi i talentovani takmičari novosadske „Tvrđave - 021" koji su i u ekipnom delu zablistali, pokazali sav svoj talenat i raskoš osvojivši još dva odličja.

Aleksej Radukić i Haris Eminović poslednjeg takmičarskog dana doneli su našoj reprezentaciji zlato, a Mihailo Radovanović u kombinaciji sa poljskim reprezentativcem Mariom Olčukom pripalo je srebrno odličje.

Ovogodišnji 2. Međunarodni turnir u stonom tenisu za sportiste sa invaliditetom „Kanjiža Open" održan je uz svesrdnu pomoć Pokrajinskog sekretarijata za Sport i omladinu, opština Kanjiže i Kneževca i kompanija Srbijagasa, Minakve i Tiphara.

Domaćin i tehnički odrganizator turnira je Stonoteniski klub osoba sa invalidutetom „Tvrđava -021" iz Novog Sada uz pomoć stonoteniskih klubova Kanjiža i Novi Kneževac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.