Stari Banovci dobijaju sportsku halu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari Banovci dobijaju sportsku halu

U toku su završni radovi prve faze izgradnje sportske hale u Starim Banovcima. Do kraja godine plan je da budu kompletno završeni spoljašnji radovi i pokriven objekat krovnom konstrukcijom. Druga faza radova, planirana je za drugu polovinu naredne godine.

Stari Banovci dobijaju sportsku halu koja će zadovoljiti kriterijume najvećih takmičenja, i biće prva takva u staropazovačkoj opštini. Korist od iste osetiće i klubovi koji se takmiče u najvišem rangu takmičenja, uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do sada, ne tako visokim uslovima za trening.

Prva etapa izgradnje sportske hale u Starim Banovcima privodi se kraju. Reč je o objektu površine 2.500 kvadratnih metara, 1.200 kvadrata terena sa 1.200 mesta na tribinama. Objekat će obuhvatati pored terena, javnih toaleta, svlačionica i vip lože i kafiće i teretanu.

Druga faza radova planirana je za drugu polovinu naredne godine, a iz lokalne samouprave poručuju da pored školskih hala koje poseduje svako mesto, opština sadrži i tri sportske hale po najvišim standardima.

Do kraja godine biće raspisan Konkurs za izgradnju školske sportske hale u Novoj Pazovi, dok će se postojeća ustupiti na korišćenje klubovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.