Stara Pazova: Maloletnik u pritvoru zbog teških krađa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020, 12:25

Stara Pazova: Maloletnik u pritvoru zbog teških krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su maloletnika sa područja Stare Pazove, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio devet krivičnih dela teška krađa i jednu krađu.

Sumnja se da je od novembra prošle godine do sada, na područjima Stare Pazove i Inđije provaljivao u kuće, garaže i pomoćne prostorije iz kojih je ukrao ručni i električni alat, kompjutere i novac.

Takođe se sumnja da je ukrao i automobil marke "jugo". Najveći deo ukradenih predmeta među kojima i automobil, pronađen je i vraćen vlasnicima.

Osumnjičeni je priveden višem sudiji za maloletnike koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletniku određen pritvor zbog deset krađa

Izvor: Blic, 08.Apr.2020

Policija je u Staroj Pazovi uhapsila maloletnika zbog postojanja osnova sumnje da je izvrššio devet krivičnih dela tešška krađa i jednu krađu.

Nastavak na Blic...

Prebio komšiju kod koga je bio u poseti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su J. V. (54), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda opasna po život...Sumnja se da je nakon svađe, J. V. zadao više udaraca po glavi i telu komšiji kod kojeg se nalazio u poseti...Povređeni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.