Stravičan zločin u Sremskim Karlovcima: Puškom ubio oca i majku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2020, 15:58

Stravičan zločin u Sremskim Karlovcima: Puškom ubio oca i majku

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije potvrdilo je da je uhapšen Z.K. (1972), osumnjičen za dvostruko ubistvo počinjeno jutros u Sremskim Karlovcima. Sumnja se da je, oko 8.00 sati, u vikendici u naselju Doka, lovačkom puškom usmrtio svoje roditelje, Lj. K. (1943) i G. K. (1954).

Osumnjičenom, uhapšenom oko 15.00 časova, biće određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Muškarac je osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da je lovačkom puškom ubio svoje roditelje, najpre oca Lj. K. sa kojim se posvađao, a potom i majku, G.K. koja se umešala u svađu.

Dvostruko ubistvo dogodilo se u naselju Doka, oko 8.00 sati, u Sremskim Karlovcima, a tela u lokvi krvi pronašao je komšija.

Prema saznanjima Tanjuga, osumnjičeni je lekar, koji je radio u jednoj ambulanti u Novom Sadu, a prema nezvaničnim informacijama, prošle godine je dobio otkaz.

Policija je osumnjičenog pronašla u stanu, kod železničke stanice u Sremskim Karlovcima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA U SREMSKIM KARLOVCIMA: Lekar ubio oca i majku iz lovačke puške, komšija zatekao HOROR

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020

U Sremskim Karlovcima danas se dogodilo dvostruko ubistvo, a oko 15.00 časova osumnjičeni je uhapšen...Zoran, star oko 50 godina, osumnjičen je da je ubio svoje roditelje lovačkom puškom, najpre oca Lj. K.sa kojim se posvađao, a potom i majku, G.K. koja se umešala u svađu...Dvostruko ubistvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.