Sremski Karlovci: Žena spasena iz stana u plamenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremski Karlovci: Žena spasena iz stana u plamenu

Pedesetdevetgodišnja žena teško je povređena, kada je vatra izbila u njenoj kući u ulici Patrijarha Rajačića 1 u centru Sremskih Karlovaca. Požar je zahvatio prvi sprat kuće, uzrok za sada nije poznat, a stanje povređene je stabilno.

Požar su primetile komšije koje su istog trenutka utrčale u kuću. Kako kaže jedan od njih, u početku, nisu bili sigruni da li uopšte u kući nekoga ima.

Na lice mesta odmah su stigli, policija, dva vatrogasna vozila, jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Novog Sada, jedno iz Sremskih Karlovaca i služba Hitne pomoći.

Kako saznajemo iz Urgentnog centra, žena je dovezena sa 10 posto opekotina na telu, urađena je kompletna dijagnostika i opservacija, nisu ustanovljene opekotine disajnih puteva i ona je stabilno. Nastaviće sa praćenjem njenog zdravstvenog stanja, kao i sa terapijom. Više o požaru i okolnostima u kojima je izbio, znaće se nakon istrage.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.