Sremska Mitrovica: Nožem ubola poznanicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica: Nožem ubola poznanicu

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je A. N. (25) iz Sremske Mitrovice, zbog sumnje da je izvršila krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da je ona juče, iznenada, nožem u leđa ubola tridesettrogodišnju poznanicu, dok je izlazila iz kuće u kojoj su se zajedno nalazile. Povređena žena je zbrinuta u sremskomitrovačkoj bolnici.

Po nalogu nadležnog tužioca, A. N. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti dovedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Uhapšena devojka jer je poznanici zabila nož u leđa

Izvor: B92, 05.Dec.2018

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je A. N. (25) osumnjičenu da je ubola nožem u leđa poznanicu (33) dok je izlazila iz kuće u kojoj su se nalazile...MUP je naveo da se povređena žena nalazi u sremskomitrovačkoj bolnici...Osumnjičenoj je određen pritvor do 48 časova, tereti se za nanošenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.