Srem: Pojačanje kontrole saobraćaja u zonama škola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srem: Pojačanje kontrole saobraćaja u zonama škola

Početkom i u toku nove školske godine, pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici preduzimaće preventivne mere i aktivnosti u cilju unapređenja bezbednosne zaštite učenika i školske imovine.

Saobraćajna policija će obavljati pojačane kontrole saobraćaja u zonama škola, usmerene na kažnjavanje prekršaja vožnje nedozvoljenom brzinom i nepropuštanje pešaka, posebno đaka, na obeleženim pešačkim prelazima.

Policija će pojačati patrolno-pozorničku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << delatnost u blizini škola i intenzivno obilaziti škole u cilju pružanja pomoći i efikasnije zaštite učenika i školske imovine.

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici u saradnji sa školskim upravama na području Srema, nastavlja realizaciju programa "Osnovi bezbednosti dece", u prvom, četvrtom i šestom razredu osnovnih škola.

U saradnji sa lokalnom zajednicom, planiraće i druga preventivno-informativna predavanja za učenike, roditelje i nastavno osoblje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pojačane kontrole saobraćaja zbog početka školske godine

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2019, 09:27

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška obavljaće pojačane kontrole saobraćaja s ciljem zaštite učenika s obzirom na to da se bliži početak školske 2019/2020. godine kada je povećano prisustvo djece u saobraćaju u zonama škola i na trasama kretanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.