Slobodanu Militinoviću Snajperu određen pritvor do 30 dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2021, 15:34

Slobodanu Militinoviću Snajperu određen pritvor do 30 dana

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor Slobodanu Militinoviću zvanom Snajper, koji se sumnjiči da je oteo i prebio svoju ljubavnicu.

Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti od uticaja na svedoke i zbog bojaznosti da će ponoviti krivično delo.

Milutinović je osumnjičen da je izvršio krivično delo otmica, precizirala je za Tanjug portparolka, suda Jelena Ostojin.

On je i ranije bio hapšen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sloba Snajper zbog otrmice u pritvoru 30 dana

Izvor: Radio 021, 21.Sep.2021

Slobodanu Milutinoviću Snajperu određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje na otmicu, saopštio je Viši sud u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...

Slobi Snajperu određen pritvor do 30 dana

Izvor: NoviSad.com, 21.Sep.2021

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Slobodanu Milutinoviću zvanom Snajper, koji se sumnjiči, prema pisanju medija, da je oteo i prebio..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.