Sjaj od 8. do 11. novembra na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sjaj" od 8. do 11. novembra na Novosadskom sajmu

Za kreiranje novih poslovnih ideja i pravljenje planova za budućnost, izlagači će, na 24. međunarodnoj izložbi zlatarstva i časovničarstva "Sjaj", od petka, 8. do ponedeljka, 11. novembra, u hali "Master" prikazati ono najbolje što imaju, bilo da je to nakit, oprema za radnje, alat, mašine, ili repromaterijal - zlatni i srebrni nakit, venčane burme i prstenje, drago kamenje, bižuteriju, mašinski brušene cirkone, sintetičko kamenje za zlatarstvo, ambalažu, opremu za čuvanje i izlaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nakita, alate za zlatarstvo i časovničarstvo, mašine i alate za obradu nakita i graviranje, opremu za zlatarske i časovničarske radnje…

Uz one koji će nastupiti na Izložbi GEMEXPO, na "Sjaj" dolaze izlagači iz šest zemalja – Srbije, Poljske, Slovenije, BiH, Hrvatske i Turske. Za njih će Novosadski sajam biti mesto strukovnih, esnafskih i poslovnih susreta, a za široku publiku i ljubitelje plemenitih metala i dragulja, sjajna prilika za razgledanje i sticanje novih znanja.

Edukacija je važan segment izložbe, a ovoga puta su organizovana predavanja, tribina, prezentacije i radionica koji će sigurno privući mnogo pažnje i široke publike.

Tokom izložbe biće organizovano i ocenjivanje kvaliteta, a najboljima uručena priznanja.

Radno vreme je od 10 do 19 časova, u ponedeljak, 11. novembra od 10 do 16 časova.

Ulaz je besplatan uz registraciju posetilaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" od 8. novembra

Izvor: Radio 021, 06.Nov.2019

Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" svečano će biti otvorena u petak, 8. novembra, u Hali "Master" na Novosadskom sajmu...Dolazi više od 50 izlaga,  iz šest zemalja, koje očekuju esnafski, strukovni i poslovni susreti...Za kreiranje novih poslovnih ideja i pravljenje planova...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.