Saobraćaj bez zastoja, obustava na obilaznici oko Čačka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2018, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj bez zastoja, obustava na obilaznici oko Čačka

Saobraćaj na putevima u Srbiji jutros se odvija nesmetano, bez zastoja na naplatnim stanicama i graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših prelaza trenutno nema dužih zadržavanja.

Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije na prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Kelebija" sa Mađarskom čeka se oko 120 minuta, koliko se čeka i na "Batrovcima".

Kako se navodi u saospstenju, na snazi je obustava saobraćaja na delu državnog puta I B reda broj 23, na obilaznici oko Čačka, usled nastalog oštećenja na vijaduktu.

Altrenativni putni pravac je preko Beljine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.