Rusija obnavlja vazdušni saobraćaj sa 13 zemalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2020, 03:56

Rusija obnavlja vazdušni saobraćaj sa 13 zemalja

Ruske vlasti sastavile su listu od 13 zemalja sa kojima bi Rusija mogla da obnovi vazdušni saobraćaj, a na toj su listi Velika Britanija, Mađarska, Nemačka, Danska, Italija, Holandija, Norveška, Poljska, Finska, Vijetnam, Kina, Mongolija, Šri Lanka.

Ocenjeno je, naime, da je epidemiološka situacija u tim zemljama u skladu s kriterijumima koji su u Rusiji jasno definisani.

Rusija je, inače, od 27. marta u potpunosti zatvorila svoj redovni i čarter međunarodni vazdušni saobraćaj i dozvoljavala je samo specijalne letove za povratak Rusa iz inostranstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rusi obnavljaju vazdušni saobraćaj sa 13 zemalja, evo koje su

Izvor: B92, 10.Jul.2020

Moskva -- Ruske vlasti sastavile su listu od 13 zemalja sa kojima bi Rusija mogla da obnovi vazdušni saobraćaj...Na toj su listi Velika Britanija, Mađarska, Nemačka, Danska, Italija, Holandija, Norveška, Poljska, Finska, Vijetnam, Kina, Mongolija, Šri Lanka...Ocenjeno je, naime, da je epidemiološka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.