Ruma: Pod uticajem alkohola vozio u vreme zabrane kretanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 13:54

Ruma: Pod uticajem alkohola vozio u vreme zabrane kretanja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi zatekli su četrdesetsedmogodišnjeg muškarca koji je, pod uticajem alkohola, vozio automobil u vreme zabrane kretanja.

Njemu je određeno zadržavanje do 12 časova.

On je priveden sudiji za prekršaje koji mu je, zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja i saobraćajnog prekršaja izrekao novčanu kaznu od 150.000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio pijan za vreme policijskog časa, kažnjen sa 150.000 dinara

Izvor: B92, 06.Apr.2020

Policija u Rumi zatekla je 47-godišnjeg muškarca koji je, pod uticajem alkohola, vozio automobil u vreme zabrane kretanja...Nakon zadržavanja do 12 sati radi otreženjenja, osumnjičeni je priveden sudiji za prekršaje koji mu je, zbog kršenja zabrane kretanja, kao i vožnje u pijanom stanju izrekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.