Rok za verifikaciju naloga na portalu e-uprava ističe sutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2020, 19:50

Rok za verifikaciju naloga na portalu e-uprava ističe sutra

Rok za verifikaciju naloga na portalu e-uprava ističe sutra, a ukoliko se to ne uradi, nalog će biti obrisan. Koliko su građani upoznati sa pogodnostima koje nudi e-uprava?

Oko milion 200 hiljada ljudi prema podacima sajta e uprava, ima svoj nalog na tom portalu i trebalo bi da ga verifikuje još danas. Međutium, oni sa kojima smo razgovarali, nisu među njima ili nisu sigurni da li su otvarali profil.

Za one koji pak koriste pogodnosti e uprave, koje između ostalog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << podrazumevaju zakazivanje termina za vađenje nove lične karte ili pasoša, upis u vrtić, srednju školu i fakultet, važno je da svoj profil verifikuju, kako on ne bi bio izbrisan.

Građanima srbije od februara je dostupan i novi portal euprava, koji je prilagođen modernim i svim drugim mobilnim i tablet uređajima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.