Rok za plaćanje poreza na imovinu 15. avgust

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2022, 08:16

Rok za plaćanje poreza na imovinu 15. avgust

Treća rata poreza na imovinu fizičkih lica dospeva na naplatu 15. avgusta, a ovaj porez se može platiti bez provizije dina karticom na šalterima Uprave za trezor Ministarstva finansija, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS).

Porez na imovinu fizičkih lica se može platiti i skeniranjem NBS IPS QR koda na rešenjima korišćenjem mobilne aplikacije banke u kojoj obveznik poreza ima račun.

Iz NBS navode da se dina karticom, bez provizije, na šalterima Uprave za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trezor mogu platiti i porez na dohodak građana, na promet motornih vozila, zatim porez na dohodak građana na prihod od poljoprivrede i šumarstva kao i doprinosi za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika.

Dina karticom uz niske provizije mogu se izmiriti i druge obaveze kao što su računi za struju, računi Infostana u Beogradu, Informatike u Novom Sadu, računi Telekoma i slično.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.