Renovirana i modernizovana novinarska sala Skupštini APV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 15:32

Renovirana i modernizovana novinarska sala Skupštini APV

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor i generalni sekretar Skupštine APV Nikola Banjac otvorili su danas renoviranu i modernizovanu salu za predstavnike medija u zdanju pokrajinskog parlamenta.

Na simboličnoj svečanosti u prisustvu budućih korisnika, novinara, fotoreportera i snimatelja koji prate rad Skupštine AP Vojvodine, predsednik Pastor je istakao da je novinarska sala renovirana zahvaljujući donaciji Programa Ujedinjenih nacija za razvoj, UNDP Srbija, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zajedničkom željom da se unaprede uslovi rada skupštinskih izveštača.

"Zahvaljujemo se UNDP što su nam omogućili da zajednički modernizujemo i oplemenimo prostor u zgradi Skupštine APV namenjen predstavnicima medija i raduje me okolnost da smo mogli doprineti tome da praćenje sednica Skupštine APV, ali i svih drugih skupštinskih događaja, ubuduće bude olakšano", rekao je predsednik Pastor.

Generalni sekretar Skupštine APV Nikola Banjac istakao je da će uspešna saradnja Skupštine APV i UNDP biti nastavljena, te posebno istakao mogućnost zahvaljujući kojoj će se ubuduće iz novinarske sale direktnim prenosom moći pratiti sednice, konferencije i ostala dešavanja u Skupštini APV.

Renoviranje sale podrazumevalo je kompletno menjanje zidnih i podnih obloga, a obezbeđen je i smart televizor većih dimenzija putem koga će moći da se prate dešavanja iz velike sale Skupštine, kao i stabilna WiFi mreža. Takođe, sala poseduje i veliki konferencijski sto koji ima izvode za strujno napajanje, USB priključke, mrežnu internet konekciju u slučaju potrebe, kao i HDMI priključak.

Kako je naglašeno, pored adaptacije novinarske sale i omogućavanja dostupnosti skupštinskog materijala na svojoj internet stranici, Skupština AP Vojvodine će i dalje nastojati da unapredi svoje kapacitete u cilju obezbeđivanja boljih uslova za rad predstavnika sredstava javnog informisanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.