Rastislav Durman - nagrada za promociju književnosti za najmlađe (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 13:20

Rastislav Durman - nagrada za promociju književnosti za najmlađe (AUDIO)

Ovogodišnji 64. junski festival Zmajevih dečijih igara održaće se od 21. do 27. juna u Novom Sadu i okolnim naseljima. Biće to nova prilika da se predstavi dečje i stvaralaštvo za decu i mlade.

Tim povodom gost rubrike Povodom RNS je svetrani autor mnogih audiovizuelnih dela, stvaraoc za decu, RTV producent i dramaturg, novinar i pisac a ponešto i prevodilac, Rastislav Durman, ove godine, nagrađen za promovisanje književnosti za najmlađe.

Između ostalog, naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kolega Durman je sa kolegama uspešno jke vodio školu kretivnog pisanja za mlade iz koje je nastala knjiga zajedno sa Nevenom Simin 1988 godine "Zagonetni znak" a godinu kasnije i "Njufokle".

O ostalim delima Durmana poslušajte u prilogu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.