Radovan Marković iz Kovačice dobitnik NIS-ove nagrade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovan Marković iz Kovačice dobitnik NIS-ove nagrade

Na NIS-ovoj benzinskoj stanici u Kovačici, Radovanu Markoviću uručen je traktor za košenje trave, jedna od 100 hiljada nagrada koje je kompanija pripremila u okviru svoje jesenje agro poklon akcije.

Korisnici NIS-ove agro kartice prilikom kupovine najmanje 30 litara evro dizela ili gasnog ulja, dobijaju kupon koji im donosi nagradu u vidu poljoprivrednih mašina, radne opreme, alata ili kartica za 50 i 100 litara goriva.

Kao podsticaj razvoju poljoprivrede korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << agro kartice imaju popust od 5 dinara za litar evro dizela i 3 dinara za litar gasnog ulja.

Poloprivrednici dobijaju pogodnosti i na akumuliranu potrošnju, a popusti koje na taj način mogu da ostvare su do 12 dinara po litru goriva,15 odsto na asortiman "Nisotek" ulja i maziva i 20 odsto na odabranu robu široke potrošnje.

Uz NIS agro karticu dobija se i popust prilikom zaključenja osiguranja domaćinstva kod DDOR-a. 10 odsto ako polisa važi godinu dana, odnosno 25 odsto za prvu godinu na polise sa višegodišnjim trajanjem osiguranja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.