Radionica skulptura od slame na Gastro Sremu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica skulptura od slame na Gastro Sremu

Manifestacija "Gastro Srem" će se održati u petak i subotu 30. i 31. avgusta na Trgu dr Zorana Đinđića u Staroj Pazovi od 17 časova.

Tokom oba dana manifestacije Gastro Srem za decu će biti organizovana radionica Slama Land na kojoj će skulptor Nikola Faller učiti decu kako da naprave razne oblike od slame.

Nikola Faller je u regionu poznat kao skulptor koji ume da napravi od slame sve što možete da zamislite (filmsku kameru, guštera, konja, čoveka...). >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

U okviru radionice poznati skulptor napraviće konja u prirodnoj veličini.

Organizatori turističko gastronomske manifestacije Gastro Srem, Turistička organizacija opštine Stara Pazova, najavljuju odličnu zabavu, najukusnije sremačke specijalitete i nezaboravan program.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.