RTV seminar: Obuka novinara o medijskoj pismenosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTV seminar: Obuka novinara o medijskoj pismenosti

U RTV-u u toku su obuke novinara o medijskoj pismenosti. Seminar o medijskoj pismenosti naslanja se na program "Saznaj, razaznaj", koji ireks sprovodi u saradnji sa američkom ambasadom.

Još jedna grupa novinara RTV-a prošla je kurs o medijskoj pismenosti, u okviru kog su dopunili znanje o navikama domaće publike, o različitim uređivačkim politikama, načinima provere izvora, ali i autentičnosti.

Polaznicima seminara su važna nova tehnološka saznanja o načinima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << provere verodostojnosti medijskih sadržaja.

U RTV-u u toku je nekoliko obuka, a sve kako bi se rad zaposlenih unapredio i kako bi se ispratili trenutni tehnološki tokovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.