RHMZ upozorenje: Obilne padavine i zahlađenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2020, 00:48

RHMZ upozorenje: Obilne padavine i zahlađenje

Obilna kiša očekuje  se najpre  na zapadu i jugozapadu Srbije i to od 20 do 50 mm za 24 čas, lokalno i više.

RHMZ navodi da će u Srbiji pored obilne kiše doći i do zahlađenja. Najniža temperatura od 8 do 13, a najviša od 12 na zapadu i severozapadu do 23 na jugoistoku.

Na visokim planinama u toku noći između ponedeljka i utorka moguć je i sneg.

Duvaće slab i umeren, južni, vetar u skretanju na

zapadni i severozapadni pravac, uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i tokom noći u pojačanju.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 19. oktobra, u utorak vetrovito i još hladnije sa umerenim i jakim zapadnim i severozapadnim vetrom. Ujutro na jugozapadu prestanak kiše, a u ostalim krajevima padavine se očekuju u prvom delu dana i biće obilnije u Banatu, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji.

U sredu suvo i malo toplije uz delimično razvedravanje.

Od četvrtka ponovo promenljivo, povremeno s kišom. Do vikenda temperatura oko, a zatim ispod prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ upozorio: Obilne kiše i zahlađenje

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2020

Obilna kiša očekuje se najpre na zapadu i jugozapadu Srbije i to od 20 do 50 mm za 24 čas, lokalno i više...Posle podne, uveče i u toku noći ka utorku padavinska zona širiće se preko centralnih krajeva ka istoku. Prestanak kiše predviđa se u utorak ujutro na jugozapadu, a sredinom dana i u...

Nastavak na Radio 021...

Čeka nas potop, ali i sneg

Izvor: OkRadio.rs, 12.Okt.2020

Beograd -- U Srbiji se danas očekuju obilne padavine, uz pad temperature, saopštio je RHZS. Obilna kiša najpre se očekuje na zapadu i jugozapadu Srbije i to od 20 do 50 mm za 24 časa, lokalno i više.   Posle podne, uveče i u toku noći ka utorku padavine će se širiti preko centralnih krajeva...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.