Putujući studentski sajam francuskih univerziteta danas na UNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2016, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putujući studentski sajam francuskih univerziteta danas na UNS

Putujući studentski sajam francuskih visokoškolskih institucija održava se prvi put u Novom Sadu, a sedmu godinu za redom u Srbiji. To je jedinstvena prilika da srpski studenti dobiju korisne informacije o studijama u Francuskoj i frankofonim studijskim programima u Srbiji.

Ovaj susret predstavlja posebnu priliku da studenti i studentkinje iz Srbije dobiju sve korisne informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijskim programima na Balkanu.

Sajam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organizovan u holu Rektorata od 10 do 18 časova i okupio je predstavnike francuskih univerziteta, rukovodioce frankofonih studijskih programa u Srbijii i na Balkanu, kao i sve važne univerzitetske aktere iz svih zemalja učesnica, kaže se u najavi.

Tokom dana studenti i studentkinje su imali mogućnost da prisustvuju prezentacijama o raznim mogućnostima dobijanja stipendija za studiranje u Francuskoj kao i tematskim predavanjima o posebnim programima iz sledećih oblasti: tehničkih i primenjenih nauka, ekonomije i menadžmenta, društvenih i humanističkih nauka i francuskog jezika, političkih nauka i prava.

Detaljan program Putujućeg sajma i raspored prezentacija na fakultetima može se pogledati ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.