Putopisna serija Upoznajmo Barselonu, ponedeljkom od 20:05 na RTV1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022, 09:39

Putopisna serija "Upoznajmo Barselonu", ponedeljkom od 20:05 na RTV1

Jeste li ikad razmišljali o tome kako se rađa grad? Naselja, ulice, zgrade, trgovi. trotoari… Ako bolje razmislimo sve je već bilo tu, grad nikad ne prestaje da evoluira. Stalno se grade nove stvari i sigurno nikad nećemo videti kraj tome. Barselona kakvu danas poznajemo jednog dana je počela da se razvija. Od tada je prošlo mnogo godina i od tada se ova metropola pretvorila u jednu od najbolje planiranih i organizovanih na svetu. Autor i domaćin izuzetnog serijala "Upoznajmo Barselonu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (Great Ride…Barcelona), Mark de las Heras, iskusni putnik i avanturista, povešće vas na izuzetno putovanje i upoznati sa Barselonom iz mnogo različitih uglova ovog fascinantnog grada iz različitih perspektiva.

Barselona je poznata po svojoj bogatoj umetničkoj i kulturnoj zaostavštini, to je dom svetski poznatih i priznatih istorijskih ličnosti, pisaca i umetnika poput Gaudija, Pikasa, Huan Miroa i mnogih drugih. Takođe, Barselona se može pohvaliti reputacijom živahnog i gostoljubivog grada koji osvaja srca svih koji su tamo kročili. Ovo je izuzetan turistički vodič koji će vam pomoći da kroz ukupno 26 polusatnih epizoda upoznate i otkrijete Barselonu a možete ga pratiti od večeras, ponedeljkom od 20:05 na Prvom program RTV – a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.