Putnička vozila čekaju 45 minuta na prelazu Preševo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2021, 08:22

Putnička vozila čekaju 45 minuta na prelazu Preševo

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je danas Javnopreduzeće "Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije, u 13:15, na graničnom prelazu Preševo, na ulazu u zemlju, zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

U saopštenju se, takođe, navodi da se danas, na auto-putu kroz Beograd, izvode radovi na montaži novih "P" portala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i portalnih tabli.

Za saobraćaj su zatvorene zaustavne i vozne saobraćajne trake, a saobraćaj se odvija preticajnim saobraćajnim trakama. Tokom izvođenja radova, doći će do kratkotrajnih obustava saobraćaja u trajanju do 15 minuta.

Na auto-putu E-75, Beška - Maradik, od danas do 31. avgusta izvodiće se radovi na popravci mosta "Patkine vode".

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, smer Novi Sad - Beograd, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom, smer Beograd - Novi Sad.

Na Pančevačkom mostu, do 23. juna, od 18 do 6 sati ujutru, radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica, u oba smera (ne u toku iste noći).

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena jedna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Na putu Karan-Crnokosa, od 14. do 25. juna, od 7 do 15 sati, izvodiće se radovi na redovnom održavanju. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na Obrenovačkom putu, od Obrenovca (kružni tok) do Mislođina (uključenje na auto-put Miloš Veliki), do 15. juna se izvode radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog asfaltnog zastora. Za vreme izvođenja radova biće ručno regulisan saobraćaj sa zastavicama, sa naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba smera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.