Putevi u Srbiji suvi i prohodni, na prelazima nema dužih zadržavanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2019, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi u Srbiji suvi i prohodni, na prelazima nema dužih zadržavanja

Prema najnovijem izveštaju AMSS prohodnost puteva u Srbiji je dobra, kolovozi su suvi, a vidljivost dobra.

Saobraćaj je umeren van gradova i naseljenih mesta.

Umeren broj vozila prisutan je na autoputevima, na naplatnim rampama se prolazi bez zadržavanja, a slično je na magistralnim i regionalnim pravcima na kojima je takođe, prohodnost dobra i na kojima nema vanrednih i posebnih obustava, sem na onim sa redovnim i planiranim izmena zbog radova.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. Na graničnom prelazu gradina se 90 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Suvi kolovozi i dobra prohodnost puteva!

Izvor: RTV Pink, 10.Jun.2019

Prohodnost puteva je dobra, a porast dnevnih temparatura, suvi kolovozi, dobra vidljivost i umeren intenzitet saobraćaj van gradova i naseljin mesta vozačima olakšava vožnju i činije bezbednijom, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.