Pune torbe psihoaktivnih lekova u podu kamionske prikolice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 10:39

Pune torbe psihoaktivnih lekova u podu kamionske prikolice

Carinici su danas na izlazu graničnog prelaza Bogojevo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 360.000 tableta i više od 10 kilograma psihoaktivnih lekova sakrivenih u fabričkoj šupljini poda prikolice kamiona.

Prekršaj je otkriven nakon što je na red za redovnu kontrolu pristigao kamion beogradskih registarskih oznaka, koji je prema rečima vozača "prazan" krenuo na utovar u Hrvatsku.

Prilikom detaljnog pregleda, koji je ipak usledio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u fabričkoj šupljini poda prikolice – tzv. "koritu" otrkrivene su dve velike putne torbe pune psihoaktivnih lekova.

U jednoj od torbi pronađeno je oko 360.000 tableta "ksanaks", spakovanih u 3.620 bočica od po 100 komada.

U drugoj torbi pronađene su još dve kese nepoznatih lekova u rinfuzi. U jednoj kesi je bilo oko sedam kilograma tableta na bazi alprazolama, koji je takođe na listi psihoaktivnih supstanci, dok je druga kesa slične veličine ispunjena tabletama nepoznatog leka u rasutom stanju.

O čemu se tačno radi biće potvrđeno nakon laboratorijskih analiza.

Zaplenjene psihoaktivne lekove, vozača i kamion preuzeli su policija i tužilaštvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Preko Bogojeva pokušao da prošvercuje 360.000 tableta i 10 kg psihoaktivnih lekova

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2020

Carinici su danas, 25. maja na izlazu graničnog prelaza Bogojevo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja više od 360.000 tableta i više od 10 kilograma psihoaktivnih lekova sakrivenih u fabričkoj šupljini poda prikolice kamiona...Prekršaj je otkriven nakon što je na red za...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.