Pronađen osumnjičen; Udario devetogodišnje dete i nastavio da vozi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2021, 13:59

Pronađen osumnjičen; Udario devetogodišnje dete i nastavio da vozi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi, brzom akcijom, za samo pola sata, pronašli su tridesetjednogodišnjeg muškarca osumnjičenog da je juče u Novim Banovcima, upravljajući „pežoom“ na pešačkom prelazu udario devetogodišnje dete i nastavio da vozi.

Dete je zadobilo lake telesne povrede.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, protiv vozača će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač udario dete na pešačkom prelazu i udaljio se sa mesta nesreće

Izvor: Danas, 20.Maj.2021

Policija iz Stare Pazove podnela je krivičnu prijavu protiv tridesetjednogodišnjeg muškarca zbog toga što je automobilom na pešačkom prelazu udario devetogodišnje dete i udaljio se sa mesta nesreće, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.