Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima

Ujutru u Vojvodini oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Tokom dana u svim predelima pretežno sunčano, posle podne u zapadnoj, centralnoj i severnoj Srbiji promenljivo oblačno sa kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab i umeren, jugozapadni. Jutarnja temperatura od 9 do 14 stepeni, najviša dnevna od 20 do 24.

U Novom Sadu će ujutru prestati padavine i nastupiće postepeno razvedravanje.

Tokom dana pretežno sunčano, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti mogućnost kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, jugozapadni.

Jutarnja temperatura oko 12, najviša dnevna oko 21 stepen.

Prema izgledima vremena za naredni period do 23. maja, u Srbiji će biti pretežno sunčano i postepeno toplije, ponegde sa popodnevnim pljuskovima i grmljavinom, koji ce uz promenljivu oblačnost biti češći početkom naredne sedmice.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno u Vojvodini, sunčano u ostatku Srbije

Izvor: B92, 16.Maj.2018

U Srbiji će danas biti oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u Vojvodini, i pretežno sunčano u ostalim krajevima, saopštio je RHMZ...Ujutru u Vojvodini oblacno, mestimicno sa kisom, pljuskovima i grmljavinom. Tokom dana u svim predelima pretezno suncano, posle podne u zapadnoj,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.