Produžen rok za prijavu na konkurs Zajednici zajedno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2020, 13:40

Produžen rok za prijavu na konkurs "Zajednici zajedno"

Rok za prijavu projekata na konkurs programa "Zajednici zajedno" u lokalnim samoupravama, produžen je do 10. jula.

Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom "Zajednici zajedno 2020" - Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Kanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Kompanija NIS je namenila sredstva u iznosu od 114,5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dinara za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u Srbiji. Na ovaj način kompanija NIS želi da podrži ideju o jednakim uslovima za obrazovanje svih učenika u zdravom i bezbednom okruženju.

Program "Zajednici zajedno" se ove godine realizuje uz podršku i aktivno učešće Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra 2020. godine, a sve informacije o uslovima i propozicijama javnog konkursa "Zajednici zajedno" mogu se pronaći ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.