Privremena zabrana saobraćaja u Ulici Miše Dimitrijevića; Izmena trase autobuske linije broj 13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 12:26

Privremena zabrana saobraćaja u Ulici Miše Dimitrijevića; Izmena trase autobuske linije broj 13

U okviru radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića od srede, 15. jula, doći će do izmene režima saobraćaja.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena zabrana saobraćaja u Ulici Miše Dimitrijevića, od Ulice Braće Ribnikar do raskrsnice sa Gogoljevom ulicom.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 17. avgusta.

Izmena trase autobuske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << linije broj 13

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena trase autobuske linije broj 13.

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u ulicama Vojvođanskoj, Lasla Gala, Braće Ribnikara, Miše Dimitrijevića i Danila Kiša, od 15. jula do 30. septembra na liniji broj 13 u oba smera menja se trasa kretanja na sledeći način.

Umesto ulicama Miše Dimitrijevića, Braće Ribnikar i Bulevar Oslobođenja, autobusi će saobraćati Bulevarom Cara Lazara. Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.