Priče ravnice Ilije Tucića sutra u Klubu advokata Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2018, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Priče ravnice" Ilije Tucića sutra u Klubu advokata Vojvodine

Čuveni novosadski klub "Drezvej" ponovo radi, sada kao Klub advokata Vojvodine, s ciljem da se Novosađanima ponudi mesto na kojem će se negovati kulturne vrednosti i gde će imati priliku da upoznaju zanimljive ljude i budu deo aktuelne pozorišne, filmske, književne i muzičke scene.

U Klubu advokata Vojvodine svaki utorak rezervisan je za promociju knjige ili filma, a svaki četvrtak za džez muziku.

Već sutra, 4. decembra, Novosađani mogu da prisustvuju promociji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << knjige "Priče ravnice" novosadskog novinara Ilije Tucića.

"Priče ravnice" su na neki način nastavak prethodnog Tucićevog hita "Male vojvođanske priče" koja je imala dva izdanja i oba su rasprodata. Knjiga nepogrešivo prenosi emociju i po rečima samog autora, od početne želje za humorom i anegdotom sve je evoluiralo u pravcu veće zrelosti i čvršće postavljenih likova. Sada Tucić o Vojvodini piše, onako kako su Vojvodinu opevali "Garavi sokak" ili Balašević, te u poeziji opisao Mika Antić.

Početak promocije je u Klubu (Zmaj Jovina 20) u 20 časova, a ulaz je slobodan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

O knjizi "Priče ravnice" Ilije Tucića danas u Klubu advokata Vojvodine

Izvor: Radio 021, 04.Dec.2018, 11:30

Knjiga "Priče ravnice" novosadskog novinara Ilije Tucića biće predstavljena danas, 4. decembra u Klubu advokata Vojvodine (nekadašnji Drezvej), u Zmaj Jovinoj 20..."Priče ravnice" su na neki način nastavak prethodnog Tucićevog hita "Male vojvođanske priče" koja je imala dva izdanja i oba su...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.