Sunčano i toplo, uveče i u toku noći osveženje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2020, 01:42

Sunčano i toplo, uveče i u toku noći osveženje

Danas će u Srbiji biti pretežno sunčano i iznad većeg dela zemlje veoma toplo.

U severnim i zapadnim krajevima malo svežije, uz postepeno naoblačenje u večernjim satima, a u toku noći ka utorku mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, tokom dana u skretanju na severni i severozapadni najpre na severu i zapadu zemlje.

Jutarnja temperatura od 15 do 23, najviša dnevna od 26 stepeni na severu i zapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 37 stepeni na jugu.

U Novom Sadu će biti pretežno sunčano i toplo. U večernjim satima postepeno naoblačenje, a u toku noći ka utorku povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, tokom dana u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura oko 23 stepena, najviša dnevna oko 31.

U utorak će biti umereno i potpuno oblačno, svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Zatim, do kraja sedmodnevnog perioda promenljivo oblačno, u pojedinim danima sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina uglavnom u centralnim i južnim krajevima.

Temperatura u većini mesta oko prosečnih vrednosti, krajem perioda u manjem porastu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra promenljivo oblačno i svežije sa pljuskovima, posle podne razvedravanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Avg.2020

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a posle podne na severozapadu, uveče i noću i u ostalim krajevima doći će do razvedravanja, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab i umeren, severozapadni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.