Narednih dana i 37 stepeni, tropske noći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2022, 01:02

Narednih dana i 37 stepeni, tropske noći

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, samo na istoku Srbije i u planinskim predelima tek ponegde je moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura iznosiće od 15 do 20, najviša dnevna od 31 do 34 stepena.

I u Novom Sadu danas pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 20, a najviša oko 34 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ponedeljka, 4. jula, biće pretežno sunčano i veoma toplo vreme u svim krajevima, naročito od srede (29.06.), kada će maksimalne temperature preći 35 stepeni Celzijusa, a ponegde se očekuju i tropske noći.

Uz lokalni razvoj oblačnosti pojava izolovanog pljuska sa grmljavinom očekuje se ponegde u planinskim predelima.

U sredu i četvrtak u košavskom području jugoistočni vetar u pojačanju.

Krajem perioda naoblačenje sa kišom i pljuskovima i padom temperature.

Narednih dana i 37 stepeni, tropske noći

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas na visoke temperature do subote, 2. jula, navodeći da će se najviša dnevna temperatura vazduha kretati i do 37 stepeni.

Narednih dana biće osetno toplije, sa jutarnjom temperaturom od 20 do 25 stepeni, odnosno tropskim noćima u većini mesta, a najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 37 stepeni C, navodi RHMZ.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Srbiji vreo dan, pljuskovi samo u planinskim predelima

Izvor: B92, 27.Jun.2022

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, samo na istoku i u planinskim predelima tek ponegde je moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom...Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura iznosiće od 15 do 20, najviša dnevna od 31 do 34 stepena...I u Beogradu će danas biti pretežno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.