Pretežno sunčano, i dalje veoma toplo, na snazi narandžasti meteo-alarm

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022, 00:48

Pretežno sunčano, i dalje veoma toplo, na snazi narandžasti meteo-alarm

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, a od sredine dana u jugozapadnim, južnim, jugoistočnim i istočnim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Najniža temperatura od 17 do 23, a najviša od 34 do 36 stepeni Celzijusa.

Vetar slab, uglavnom severni.

I u Novom Sadu pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, uglavnom severni. Najniža temperatura od 20 do 23 °C, a najviša oko 36 °C.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Od srede osveženje ponegde sa pljuskovima i grmljavinom u svim krajevima, a lokalno se očekuju i kratkotrajne vremenske nepogode, samo u četvrtak i subotu uglavnom suvo.

Narandžasti meteo-alarm zbog visokih temperatura

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će se do srede, 6. jula, na području Srbije zadržati veoma toplo vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom u većini mesta od 33 do 36 stepena Celzijusa.

Na području cele Srbije na snazi je narandžasti meteo-alarm, što znači da je vreme opasno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.