Poziv mladima iz Sombora za učešće na festivalu Note prijateljstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2016, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv mladima iz Sombora za učešće na festivalu "Note prijateljstva"

Fondacije Fonda za edukaciju „Vivarta Lila" 24. septembra u prostorijama Omladinskog kluba u Somboru organizuje vokalno-muzički festival "Nove prijteljstva". Rok za prijavu učesnika je 18. septembar.

Poziv je upućen učenicima i učenicama osnovnih i srednjih škola iz Sombora i okoline, koji žele da pokažu svoj talenat i pevaju na maternjem jeziku.

Zainteresovani mogu da se prijave putem mejla vivartalila@gmail.com ili telefonom na broj 060 3775 007 ili 025 302 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 755. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, naziv kompozicije koja će biti izvedena, naziv škole, razred, telefon i mejl adresu.

Ideja festivala "Note prijateljstva" je da se mladi takmiče u pevanju na maternjem jeziku, a glavna nagrada je snimanje pesme u muzičkom studiju, navodi se u pozivu.

Festival se održava već četvrtu godinu u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Sombora, udruženjem "Somborske note", Muzičkom školom "Petar Konjović", Fondacijom "Duša paorska" i Global Nitai Foundation.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.