Požarevac: Uhapšen osumnjičeni za silovanje maloletne ćerke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevac: Uhapšen osumnjičeni za silovanje maloletne ćerke

Policija u Požarevcu uhapsila je Ž. M. (60) iz okoline Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je on u periodu od 10. do 12. maja ove godine više puta primorao maloletnu ćerku na seksualne odnose.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor kod Požarevca

Izvor: Mondo, 18.Maj.2018

Policija u Požarevcu uhapsila je Ž. M. (60) iz okoline Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Foto: MONDO, Mario Milojević..Sumnja se da je on u periodu od 10. do 12. maja ove godine više puta primorao...

Nastavak na Mondo...

Uhapšen zbog sumnje da je silovao maloljetnu kćerku

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2018

POŽAREVAC - Policija u Požarevcu uhapsila je Ž. M. (60) iz okoline Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije...Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je on u periodu od 10. do 12. maja ove godine...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.